info
esittely
satama
jasenhaku
yhteydet
jasensivut

LIITTYMINEN JÄSENEKSI JA VENEPAIKAN HAKU

Voit hakea kerhon varsinaista jäsenyyttä ympäri vuoden. Lataa hakemuslomake koneellesi oheisesta linkistä ja muista heti tallentaa se uudella nimellä itsellesi edelleen lähetystä varten. Kätevintä on tulostaa ne sitä varten pdf-muodossa.

Liittymismaksu on € 600,- ja vuosittainen jäsenmaksu on € 60,- (myös kerhoon liittyneille perhe- ja kimppajäsenille), joka sisältää myös SPV:n jäsenmaksun. Venepaikkoja on kuitenkin vain rajallisesti vapaana (ks. laiturikartta) ja niiden hinnat määräytyvät kaupungin taksojen mukaisesti, siis paikan leveydestä riippuen.

Seuraava venepaikkojen jako on maalis-huhtikuussa, mutta vapaaksi jääneitä voidaan myydä uusille jäsenille veneilykauden jo kuluessa. Paikat anotaan erikseen ja aina vain yhdeksi veneilykaudeksi kerrallaan.

Henkilötietojen lisäksi anomukseen tarvitaan venetiedot laituripaikkaa varten. Mukaan olisi hyvä saaada joku suosittelija kerhon sisältä tai sellaisen puuttuessa tulee varautua valintahaastatteluun kerholla. Täytetty jäsenanomus tulee lähettää suoraan satamakapteenille yhteyslomakkeen liitteenä tai tulostettuna vain maapostilla kommodorin kotiosoitteeseen.

 

Perhe- tai kimppajäsenyys

Kerholla on tarjolla myös uusia jäsenyysvaihtoehtoja, joita voi hakea veneilyä harrastavalle perheelle tai kaverikimpalle. Tämä onnistuu sitten, kun vähintään yksi yhteisöön kuuluvista henkilöistä on ensin hyväksytty varsinaiseksi jäseneksi.

Lisätietoja kerhon jäsensivuilta.

 

Venepaikan haku vuosittain

Jäsenanomuksen lisäksi kannattaa lähettää myös täytetty venepaikka-anomus erillisenä, jos vene on jo rekisteröity ja katsastettu sekä veneen tekniset tiedot dokumentoitu.

Jäsenyyden saavuttamisen jälkeen kerholaisten tulee myös itse anoa joka vuosi uudestaan oma venepaikkansa tai ehdottomasti muistaa ilmoittaa, jos sellaista ei tarvitse. Nämä onnistuvat helpoiten jäsensivuilta satamaosiosta, mutta myös viereisellä lomakkeella suoraan satamakapteenille.

varsinaisen jäsenen hakemus
(näytöllä täyttö ja/tai  tulostus)

 venepaikka-hakemus
(näytöllä täyttö ja/tai tulostus)

 

Kurkkaa tästä nyt vapaana olevat laituripaikat